Aktuellt

Veckans lyckopiller

Onsdagspassen med Runacademy är mina lyckopiller just nu.

runacademy

En av de få fördelarna med Covid är att vi denna termin inte behöver trängas i stadsparken, utan får bege oss på utflykt på okänd mark. Idag hittar vi en perfekt grusväg med utsikt över dammar i solnedgång. Ganska svårslaget. Inte så att man njuter speciellt mycket av det under intervallerna men i ståvilorna får man passa på. Insupa våren.

4 minuter + 2 x 3 minuter + 3 x 2 minuter + 4 x 1 minuter.

Låter hur lite som helst men kändes ordentligt i både ben och flås. Fast mest kändes det i smilbanden. För det gjorde inte ont någonstans. Och jag lyckades hålla undan för killen i den blåa tröjan ända tills den allra sista intervallen. Den som krävde lite mer pannben och spurtexplosivitet. För sån har jag inte i vanliga fall, och ännu mindre just nu! Så det bjuder jag på.

Springa alltså. Har jag sagt att jag gillar det?

2 Kommentarer

 • Svara
  Jennie
  3 april, 2021 kl 13:08

  Jag sprang samma pass med Runacademy i Nacka i måndags 😊, förfärligt jobbigt. Men jag var i snabbaste gruppen och jag var absolut inte sist så jag är helnöjd.

  • Svara
   Anna
   7 april, 2021 kl 08:01

   Älskar det passet. Bra jobbat!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.