Aktuellt

Trail Genom Skåne. Ett lopp liksom!

Har öppnat anmälan till vår årliga augusti-ultra, Trail Genom Skåne,  och medan jag sitter och ser anmälningarna ticka in så känns allting precis som vanligt. Som om Corona aldrig fanns…

Jag har ingen aning om hur många vi får vara i augusti, hur restriktionerna ser ut och hur portionsförpackad vår energi behöver vara. Men vi ska tamejtusan trolla med knäna för att få ihop något som liknar ett lopp. Så att alla med loppabstinensen Allan ska få tillfälle att springa av sig lite överskottsenergi. På en bana som kommer bli kanonfin.

Och Corona eller ej, vi kommer ha handsprit. För det är nog en av de grejerna som kommer leva kvar långt efter Corona försvunnit och glömts bort. För ärligt,  den där chipsskålen i mitten av ett Ultra…. Den känns inte jättefräsch. De fingrar som landar i den har nog hunnit med både ett och två kisstopp på vägen, torkat lite snor och pillat örat. Handsprit är det enda jag garanterar alltså. Och en sjuhelsikes fin stämning. Precis som alla år.

Kom dit vetja.

Och ja, såklart är jag partisk, och visst kan det här inlägget ses som reklam. Men jag har faktiskt inte betalat mig själv för att skriva det. Jag vill ju mest få träffa er!

2 Kommentarer

 • Svara
  E
  24 mars, 2021 kl 18:57

  Är lite sugen; men kluddigt med logistik. Har du några tips? Hur kan man göra om man inte har bil? Boende?

  • Svara
   Anna
   24 mars, 2021 kl 20:55

   Kanske lättast att hyra en bil och köra den till målet. Därifrån har vi bussar till starten, så springer man till bilen sen. Boende finns det säkerligen i krokarna, lite beroende på vilken typ man vill ha och var. Google brukar har alla svar :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.