Aktuellt

Sveriges starkaste familj

I höstas satt vi bänkade framför Sveriges starkaste familj och imponerades av vilka imponerande coola familjer det finns där ute. Och insåg att vi nog inte var en av dem…

Nu behöver de nya familjer för ytterligare en säsong och jag vet med all säkerhet att vi inte kommer att söka. Det hade förutom en timmes förnedringsteve i veckan förmodligen också blivit skilsmässa och ett par brutna ben. Så här hade familjen Nystedt sett ut i teve:

Pappan hade babblat en massa och mamman hade inte sagt ett ljud. Hon tycker ju inte om att höra sig själv på teve. Pappan hade uppvisat självförtroende till 500% och lyckats till hälften. Mamman hade varit så rädd för att slå sig i hinderbanan att hon stukat foten bara av att titta på den. Hon hade förlorat i alla tävlingar som hade något med explosivitet och styrka att göra och bara gått och drömt om någon riktigt seg och evighetslång uthållighetstävling. Som  förmodligen inte kom pga begränsad tevetid.

Den ena dottern hade aldrig ställt upp och den andra hade klarat sig helt ok. Ända tills pappan kom med goda och aningens besserwissriga råd och hon flög i taket. På andra dagen hade pappan haft så mycket träningsvärk att han inte kommit upp ur sängen. Och mamman hade gömt sig bakom en gran för att slippa kasta sig över höga plank och slå sig…

Typ så. Men om har en tuff och stark familj att briljera med så sök gärna. Det hade varit kul att se!

FOTNOT: Bilden ovan är tagen strax innan den väldigt ocoola mamman ställde sig mitt i forsen och grät av rädsla. För att någon timme senare krocka med en sten och få världens bula på underbenet.

Och när när någon knäcker programidén FEGA MAMMAN, då ska jag anmäla mig…

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.