Aktuellt

Påsklov

Alltså när man går på gymnasiet har man påsk¨lov och oändligt mycket tid över. Det har min dotter.

Och nu tänker ni att jag ska gnälla på att hon bara kollar TikTok. Och det händer ju förstås. Men det som nästan är värre är att hon helt utan min inblandning har bestämt sig för att springa 10 mil på tio dagar. En mil om dagen under hela påsklovet. Det är ju en sån genial idé att jag inte kan bli annat än avundsjuk…

Själv balanserar jag mig i form till Runacedemy på onsdag och laddar för en påsk med massor av vandring. Om höften håller för mer än så gör jag henne gärna sällskap på någon mil i slutet av veckan. Men ändå. 10 mil. En fin siffra.

Nästan så det hade känts bättre om hon hängde på TikTok så man slapp bli avis..

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.