Aktuellt

Krämpor

Om man skulle gå efter google-sökningar skulle man bli orolig över folks välbefinnande. De som trillar in till min blogg har nämligen inte sökt på semlor, solnedgångslöpning eller kaffe i solen.

löpcoachning

Just nu är det ”massage för stela vader” som trendar. Och det är klart det kan stelna till lite när folk börjar krypa fram ur sina vinteriden. Själv är jag mjuk som en teddybjörn i vaderna just nu, och njuter så länge det varar. Behöver nog istället börja formulera inlägget ”hur du blir mjuk som Gummi-Tarzan i framsida lår”. För eget bruk…

Men det är inte bara massage som önskas. Enligt senaste googlingarna behövs det stretch också.  Och information om hjärtinfarkt, som jag dessvärre inte skrivit så mycket om. Men på fullkornspastegooglingen får man träff. Plötsligt undrar alla vad skillnaden är mellan vanlig pasta och fullkornspasta är och det skrev jag om en gång. Tjugohundrasju. Med 14 år på nacken vågar jag knappt läsa vad som står i det inlägget…

Helt okänslig för trendsvängningar är googlingen på löparknä och Herbalife. De hänger alltid med!

Nu hoppas jag att folk ska googla lite gladare grejer. Det är ju helg. Typ varför inte någon av dessa:

 • Var finns Skånes finaste löpning?
 • Var hittar man Skånes godaste cappuccino? Pizza? Mat? Semla?
 • Var ligger Stävie Trail?

För egen del googlar jag mest katter. Just nu är det ragdoll, sibiriska och norska skogskatter i hela mitt sökfält. Jag har ju just fått veta att jag inte är allergisk…

4 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  5 mars, 2021 kl 19:30

  Vi googlar samma. Plus hus/lägenheter/stugor.

  (Vill inte vara petig men det heter norska skogkatt :-) Inte skogs )

  • Svara
   Anna
   7 mars, 2021 kl 17:39

   Haha, vad konstigt! Det låter jätte-ologiskt i min mun. Men jag har googlat och ser att du har rätt. Men det heter ju inte skogtomt, eller skogluft…

 • Svara
  Lisa
  7 mars, 2021 kl 22:49

  Googla Brittisk korthår katt. Eller ännu hellre Brittisk Blå katt !

  • Svara
   Anna
   8 mars, 2021 kl 15:31

   Fredrik är inne på en sån! Har du en? Hör gärna pros och cons :D. Googlar så länge och tack för tips!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.