Aktuellt

Höst overload

Stockholm marathon har flyttat fram årets lopp till oktober. Och fyller därmed på den höstkalender som redan nu är tokfull med framflyttade lopp. För den som ska överleva höstens miljoner lopp utan stressfraktur, benhinneinflammation och löparknä kan det vara en idé att börja träna…

stävie frontyard

Om smittläget tillåter kommer det finnas alla möjligheter till marathon-streaks efter halvårsskiftet. För den som är lagd åt det hållet. Eller bara vill ha valuta för sina betalda pengar. Helgerna kommer svämma över av roligheter och man kommer behöva göra prioriteringslistor för att lyckas välja bland godbitarna. Eller bara slå tärning och hoppas att loppen synkar hyfsat i geografiskt läge och tid.

Och mitt i den överfulla kalendern är jag lite sugen på att peta in ett lopp till. En Frontyard. Förra året blev liksom en succé och jag har ännu inte glömt känslan när siste man springer 20:e trekilometersvarvet i 3:40-fart, passerar tävlingsområdet med en mikrosekunds marginal och därmed får fortsätta på varv 21. Efter sex mil! Medan regnet öser ner, leran plaskar och folk dansar i sommarnatten. Stämningen alltså. Gåshuden har inte lagt sig än!

Jag vill springa lopp, men jag vill också ordna lopp. Och om man gör lite av varje kanske man slipper löparknän! Vi ska bara trolla bort Covid först…

 

 

 

4 Kommentarer

 • Svara
  pernillabredolt
  18 mars, 2021 kl 11:16

  JA trolla bort covid. Vill också springa lopp. Nu.

  • Svara
   Anna
   18 mars, 2021 kl 15:08

   Alltså nu har blandat en kittel med grodöron, dansat regndansen baklänges och sjungit en trollformel i falsett. Måtte det gå vägen!

   • Svara
    pernillabredolt
    18 mars, 2021 kl 20:40

    Perfekt! Laddar med Resorb inför loppsäsongen.

    • Svara
     Anna
     20 mars, 2021 kl 13:26

     Kan vara bra! Ta lite rödbetsjuice också när du ändå är igång!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.