Aktuellt

Hänga semlor i skog

Torsdagar är jag ledig från det ”riktiga” jobbet för att jobba med mina egna grejer. Om någon kollega frågar mig vad jag gör på torsdagarna brukar jag så här års inte ens ha tid att svara. Jag springer mest omkring som en skållad råtta för att få i ordning det sista inför Stävie Trail på söndagen…

semla

I år är inte saker som de brukar. Och skulle någon fråga vad jag gör på min lediga torsdag idag så skulle svaret bli att jag hänger upp semlor i träd.

Det kan tyckas som en konstig arbetsuppgift men faktiskt är den ganska trevlig. Att tillverka själva semlan är pyssligt och kreativt. Att hänga upp den är friskluft och vardagsmotion. Och förhoppningsvis gör det 15 löpare lite extra glada. För semlan går nämligen att lösa in mot en riktig, på det lokala konditoriet.

Även fast jag är ofrivilligt ledig från Stävie Trail i år kan jag liksom inte helt hålla mig borta från att fixa lite. För att locka dit lite folk till skogen. Så den inte behöver stå där helt ensam och övergiven och undra var alla löpare blev av.

Därför hänger jag semlor i träd. Det sköna med att själv bestämma sina arbetsuppgifter ibland.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.