Aktuellt

Utekväll

Utekväll har fått en helt ny innebörd under Corona. Och den här nya sortens utekväll passar mig mycket bättre än den gamla. Ikväll är det dags – utekväll med kompisar!


När det gäller den nya sortens utekväll är den lilla svarta att glömma. Här snackar vi ”ju mer kläder desto bättre”. Högklackat gör sig icke besvär och smink är bara jobbigt att ta av i skogen. Fixa frisyren är inte heller speciellt lönt när den ändå ska tryckas in i en mössa…

Men äta är ju typiskt kul, både på gamla sortens utekväll och den här nya. Upplägget blir kanske inte lika fancy och vita dukar kommer att lysa med sin frånvaro. Här snackar vi pasta, tomatsås och burrata pang på tallriken. Upplagt utan pincett och säkert med minst ett par barr på kanten. Men alltså att äta ute UTE – det smakar aldrig bättre! Har jag sagt att jag älskar burrata?

Drinkarna som erbjuds under vår utekväll har jag inte koll på. Jag ansvarar bara för havremjölken. Inte heller tillgången till partymusik och dansgolv. Gissar att det blir mer åkarbrasa när temperaturen börjar krypa neråt.

Det blir heller inget hotell att ramla in på efteråt. Vi ramlar rätt in i tältet. Fredrik och jag i ett stort rymligt, medan vi snällt lånar ut 1,5-personerstältet till våra mer nykära bekanta….

Årets första utekväll på g alltså. Jag är taggad!

2 Kommentarer

 • Svara
  Märta Johansson
  27 februari, 2021 kl 18:03

  Helt klart mer min typ av utekväll också!

  • Svara
   Anna
   28 februari, 2021 kl 20:14

   Bästa!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.