Aktuellt

Invigning av Kävlinges nya backe

Kävlinge ligger på en åker. Vi har nästan inga trappor att spänsthoppa i och knappt några backar för intervaller. Tills någon kom på att bygga en cykelväg till Lund. Som börjar med en 950 meter lång backe. Klar för någon vecka sedan och idag kunde jag inte hålla mig längre…

backe

Jag är spänd inför premiären. Tänker att kungen ska klippa blågula band och skåla i champagne, men hittar varken bubbeldricka eller någon kung. Bara mig själv och backen. Ett evighetslångt motlut i 950 meter. Belagt med den slätaste asfalt och drömmen för en sån som mig.

Tyvärr har jag inte fått intervallbenen med mig utan nöjer mig med att bara mata mig upp som en del i ett slött distanspass. Benen är sega som kola och för att ens få med dem hem måste jag locka med rafflande utflyktsmål på vägen.  Det blir en sightseeingrunda för att kolla in nya järnvägsundergången i Furulund, den nylagda asfalten på Storgatan och den sprillans nya snögubben på Unionstorget.

snögubbe

Alla metoder är tillåtna mot sega ben. Och är man lättlurad kan en ny perrong fungera som lockbete för att få dem att röra på sig. Se det som ett tips från coachen. Även om snögubben var lite mer party.

12+

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.