Aktuellt

Adventsutmaning nr 3

Jobbet fortsätter att ge mig adventsutmaningar. Det har blivit dags för den tredje…

Första advent var den tuffaste mentalt. Vinterbad. Att liksom ta av kläderna och kliva i plurret när vädret mer lockar till brasa, varm choklad och filt.  Men jag gjorde det och känslan efteråt kan jag leva på länge. När man gått utanför boxen och överlevt. Bästa!

Andra advent. Plankan. Inte lika spännande utmaning och inte samma nöjdhetskänsla efteråt. Statiska plankor kan vara det långtråkigaste som finns.

Och nu. Tredje advent och dags för löparutmaning. Vi ska samla 10 km på en vecka och jag har redan börjat.

Eftersom marathonprogrammet jag försöker följa sa sju kilometer idag fick jag nöja mig så. De tre resterande kilometerna kommer redan i morgon. Lite snöpligt att vara klar så fort. Får man springa åt kollegorna också tro?

9+

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.