Aktuellt

Runacademy – nytt försök

Jag började springa med Runacademy i mars. Med betoning på ”började”. Var med på första tillfället innan jag blev skadad. Missade hela säsongen och pga en efterföljande stukning även starten på nästa. Idag hoppas foten vara redo för nystart. Och jag är rädd, nervös, orolig och stirrig. Samtidigt.

Rädd för att känna mig obekväm när alla känner alla utom jag. Speciellt som det utlovas parträning. Nervös för att foten inte ska hålla. Stirrig för att farten ska vara för hög och att jag ska känna mig som ett långsamtgående fordon. Rädd för att jag ska frestas  att ta i mer än foten vill. Orolig över mörkret där osynliga stenar blir ännu mer osynliga. Att jag faller handlöst och stukar foten en gång till.

Fast innerst inne tänker jag att det nog kommer att vara superkul. Och att jag efteråt kommer tycka att jag var tramsig som oroade mig…

Stirrar du också upp dig över saker ibland?

2 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  15 oktober, 2020 kl 11:56

  Skönt att det gick bra! Hade ju varit lite kul om du rabblat upp alla dina farhågor vid inledningen av passet, kanske när ledaren frågar om alla mår bra eller om någon har några funderingar :)

  • Svara
   Anna
   15 oktober, 2020 kl 19:15

   Haha, då hade de tyckt jag var knäpp :D Fattar inte varför jag måste stirra så, det gick ju hur bra som helst!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.