Aktuellt

Att synas i trafiken

På vägarna är jag livrädd för att bilisterna inte ska se mig. Att jag ska förväxlas med ett träd eller smälta in i bakgrunden. Efter några lite för tighta omkörningar har jag börjat cykla med lampa mitt på dagen och väljer kläder som syns. Mitt nyaste tillskott är en vindjacka från Sigr som inte kan missas om man så är färgblind!

sigr

Kan inte låta bli att älska Sigr:s slogan ”Everywhere is biking distance”. Det är ju så. Man kommer typ överallt på en cykeltur. Igår hamnade jag i Tyringe. Kanske inte världens mest spännande place, men de erbjöd både ösregn och en simmande orm. Har faktiskt aldrig sett en sån i hela mitt liv förut!  Så mycket man missar om man inte cyklar till Tyringe ibland alltså!

Anyway. Jackan. Knallgul på dagen. Knallgul med reflexer i sämre ljus. Det känns tryggt! 

Och det viktigaste: Jag har lyckats fixa en rabattkod hos Sigr till dig som också vill synas fint på vägarna. Eller bara vill shoppa loss på riktigt sköna och snygga cykelkläder. 

ANNA20 ger dig 20% på hela sortimentet t om 8 september.

Inlägget är ett samarbete med Sigr.

12+

2 Kommentarer

 • Svara
  elsa
  31 augusti, 2020 kl 20:35

  perfekt med en rabattkod! jag har spanat på Sigrs grejer länge :)

  0
  • Svara
   Anna
   1 september, 2020 kl 18:11

   Perfekt ju! In och shoppa vetja. Jag är toknöjd med alla mina kläder!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.