Aktuellt

Värsta program-idén…

Jag bröt ihop en smula igår. Familjen åkte iväg ett par dagar till skogen och jag var avis. I vanliga fall brukar jag uppskatta min egentid under o-ringenveckan. Jag brukar fylla mina dagar med äventyr, långlöpning, långcykling och fika. Men en höft och en fot kom emellan. Nu ska jag vara ledig. Ensam. Utan att kunna röra mig.

Jag bryter ihop över lunchen innan de ska åka. Känner mig ensammast i världen och gråter en skvätt så synd det är om mig. De ska sova ute, äta på mina favoritställen och dricka mitt bästa kaffe. Jag ska döda tid i väntan på nästa arbetsdag.

Sen känner jag mig tragisk. Tar mig i kragen, trycker ner tjockfoten i en sko och går en promenad. Det går sakta men jag får vara ute. Röra mig.

En timme senare känns allt bättre. Så jag gör en liten sifo-undersökning på insta. Kollar om alla andra också blir sura, arga och ledsna när de inte kan röra sig. Och responsen är total. Alla av alla känner likadant. Alla blir otrevliga. Jag läser MONSTER i beskrivningarna. Äkta män som tar fram gymväskan till den sura frun när det blir för illa.

Och så kommer jag på värsta program-idén. Som Robinson fast mycket värre:

Placera 30 löpare i en lokal, där ingen får röra sig mer än vanlig promenad från soffan till kylen.

Förstå vilka raseriutbrott, bråk, tårar och tandagnissel som skulle uppstå. TV3, hör av er så berättar jag mer…

8+

10 Kommentarer

 • Svara
  E
  23 juli, 2020 kl 15:48

  Jag tycker också det är skräp :( minns att jag fyllde mina dagar med typ bakning och läsa bok ; läsa bok kan man ju göra ute och promenaden till biblioteket är ju inte jättelång. Men fy tusan vad jobbigt

  0
  • Svara
   Anna
   25 juli, 2020 kl 22:35

   Skräp it is! Men gott att ha frysen full av bakat sen. Jag kommer aldrig så långt själv….

   0
 • Svara
  fnatthatt
  23 juli, 2020 kl 16:55

  Åh, fy, vad dålig stämning det skulle bli. Som Big Brother: man kan bryta och gå ut och springa, eller försöka härda ut.

  0
  • Svara
   Anna
   25 juli, 2020 kl 22:36

   Det hade nog blivit krig :D

   0
 • Svara
  ingmarie Nilsson
  23 juli, 2020 kl 19:25

  Haha! Vilken grej! Helt klart en ide! Undrar dock hur många som kommer söka. Kanske om priset är ett 4v trainingcamp de lux! :-D
  men jag säger det igen. Lär dig simma! Det är grymt bra att ha både som extra träning och vanlig träning. Och ja, du kanske fryser i början men du vet hur fantastisk kroppen är på att vänja sig! Krya på dig!
  Förresten, det är helt ok att tycka synd om sig själv när det är synd om en. Lider verkligen med dig.KRAM

  Ps. Jag är i Halmstad 12-18/8. Kom och häng! Ska ha vernissage den 13e. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   25 juli, 2020 kl 22:37

   Haha, nej ingen skulle väl utsätta sig för det frivilligt! Fast som du säger, en training camp i potten så kanske… :D
   Jag kollar kalendern om Halmstad, vi har ju lopp 14-15!

   0
 • Svara
  Johanna
  23 juli, 2020 kl 23:38

  Ja hjälp! Måste röra mig annars klättrar jag på väggarna och blir sur som ättika! Jocke får ibland gå ut och rasta mig på kvällen om det är för mörkt och jag inte vågar gå själv😂

  0
  • Svara
   Anna
   25 juli, 2020 kl 22:39

   Haha, underbart!

   0
 • Svara
  Hannas krypin
  26 juli, 2020 kl 21:26

  Jag blir ett monster när jag inte kan träna. Stillasittande är inget för mig längre….

  0
  • Svara
   Anna
   29 juli, 2020 kl 07:21

   Nej alltså, monster är läskiga. Det är bättre vi håller oss igång :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.