Aktuellt

Vilse till frukost

Ska provspringa Kävlinges nyaste motionsspår i Högalidsskogen. Det är 3 kilometer långt och med transport dit och hem passar det alldeles utmärkt för de respektingivande distanser jag just nu är uppe i: 9 x 500 meter.

Banan är uppmärkt med röda pilar. Ett kortare spår har blå pilar. Och hur jag än springer så blir jag alltid av med mina röda pilar medan de blåa syns överallt.  Det blir många vändor fram och tillbaka och gpx-filen visar med all önskvärd tydlighet att jag inte är värdsmästare i att leta pilar!  Rundan blev inte särskilt rund…

Men jag är inte bitter. Tvärtom. Mina 4,5 km går smärtfritt. Och på det efterföljande passet på gymmet lyckades jag för första gången sedan i mars kötta höga knän utan att det gjorde ont.

Jag känner mig försiktigt positiv. Eller alltså… försiktigt jätteglad.

Nu tar vi lördag hörrni!

 

 

12+

7 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  27 juni, 2020 kl 20:54

  Hurra!

  0
 • Svara
  Joanna S
  28 juni, 2020 kl 11:15

  Trodde bara det var jag som inte fattade hur man hittar rätt där..! 😏🏃‍♀️
  Undrar vem som är ansvarig för markeringarna på slingorna – det hade varit intressant att få en förklaring…

  0
  • Svara
   Anna
   29 juni, 2020 kl 22:24

   Å skönt att jag inte är ensam. Försökte flera gånger men det gick liksom inte! Där kan man ju springa ett helt maraton i jakten på röda pilar!

   0
 • Svara
  A-mamman
  29 juni, 2020 kl 13:48

  Nya vägar är så kul! Inte om man kommer vilse förstås men jag älskar att upptäcka nytt på mina rundor. Och jag trodde ju nästan att det var dig jag mötte i Svenstorp i lördags – det hade varit sjukt oväntat (men tydligen inte så konstigt eftersom du tydligen brukar cykla där)!

  0
  • Svara
   Anna
   29 juni, 2020 kl 22:26

   Cyklade i krokarna i dag igen :D Hur kul hade det inte varit om vi lyckats pricka in samma ställe samtidigt?

   1+
   • Svara
    A-mamman
    30 juni, 2020 kl 16:43

    Försökte förklara för familjen men det blev lite ”Så du mötte nästan, fast inte, en kvinna du inte känner men stalkar på sociala medier?”. Ja. Typ så.

    0
    • Svara
     Anna
     3 juli, 2020 kl 06:48

     Haha! Säg till nästa gång du har vägarna förbi så kan du chocka dem med att ta en springfika med den konstiga personen du hittat i sociala medier :D Fast inte den 1 juli för det hade blivit FÖR konstigt om hon hade brudklänning på sig :D

     0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.