Aktuellt

Reservdelslager

När man gått med en svullen höftböjarmuskel lite för länge börjar man drömma om ett reservdelslager. Där man liksom kan köpa nytt och byta ut. Slippa vänta på återhämtningen…

Skåneleden

Jag tänker att jag cruisar runt bland hyllorna och kollar efter extrapris.

Lägger en alldeles för dyr höftböjare i korgen utan att blinka, men funderar ett varv extra på om ett par nya lilltånaglar är värda sitt pris.

De har ju trots allt ingen livsviktig funktion, mer än att se lite snyggare ut i sandalerna. Men höftböjaren alltså, den hade ju varit värd alla pengar i världen.

Och hade jag ändå spender-brallorna på hade jag förmodligen shoppat loss på en ny svanskota också. En som inte putade ut och orsakade köttsår varje gång man gjorde omvända burpees.

Så. Om det fanns en reservdelsutförsäljning. Vad hade du köpt?

4+

8 Kommentarer

 • Svara
  Louise
  16 juni, 2020 kl 07:28

  Meddela gärna mig när en sådan affär öppnar! Jag kommer vara beredd att betala ganska mycket för två hallux valgus-fria fötter med full rörlighet i stortålederna!

  0
  • Svara
   Anna
   16 juni, 2020 kl 15:32

   Jag lovar att hålla dig underrättad. Mina hallux valgus-fria fötter får du dock inte köpa :D Men jag har rea på höger höftböjare…

   0
 • Svara
  karoline Brodin
  16 juni, 2020 kl 14:00

  Helt nya knän med alla tillbehör!! Efter 3 mån utan löpning på grund av menisken så undrar jag om jag någonsin kommer få ta ett löpsteg till i mitt liv….få farao för skador!!

  0
  • Svara
   Anna
   16 juni, 2020 kl 15:34

   Så trist. Har också passerat tre månader nu. Läkaren sa att en inflammation tar 3-6 månader. Vad har du för prognos på menisken? Du får nog inte så mycket för den på reservdelsaffären….
   Krya på och styrkepepp!

   0
 • Svara
  Hannas krypin
  16 juni, 2020 kl 16:51

  Jag vill ha ett par nya höfter, har haft ont i flera år och i år gör det ondare än vad det brukar göra. Men så länge det inte gör ont att springa så biter jag ihop.

  0
  • Svara
   Anna
   19 juni, 2020 kl 05:50

   Aj vad tråkigt! Vad är det för fel? Skönt att det inte gör ont att springa ändå! Jag lovar att säga till om jag hittar några på rea!

   0
 • Svara
  Susanne Bornmar
  17 juni, 2020 kl 13:44

  Nya hälar tack! Just nu räcker det med en vänster-häl men det är lika bra att byta båda när jag ändå håller på. Det var ju faktiskt inte så längesedan den högra strulade rejält…

  0
  • Svara
   Anna
   19 juni, 2020 kl 05:53

   Hälar verkar trenda just nu. Jättemånga som har problem! Mina hälar är av yppersta kvalitet men tyvärr inte till salu. Men det finns kanske några andra pang-hälar på reservdelsbutiken. Jag håller utkik till dig :D

   1+

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.