Aktuellt

Race week och kraschen in i semestern

När allt liksom krockar. När man jobbar miljoner procent på jobbet samtidigt som man försöker rodda söndagens frontyard och göra sig redo för semester. När tiden inte räcker till och alla deadlines var typ igår.  När man inte ens har koll på att det är midsommar på fredag och än mindre vad man ska göra.

Då kavlar man upp ärmarna, dör en smula på vägen och lovar sig själv att inte röra ett finger på måndag. Mer än klickfingret. För då mina vänner ska jag belöna mig själv med nya träningskläder, nya träningsskor, och hämtmat. Jag kommer att vara så värd det.

Frågan är om jag kommer orka öppna en dator på måndag…

Känner jag mig själv får jag knottror vid blotta åsynen av en dator, och belönar mig själv istället med jordens längsta cykelrunda. Hänger på en kaffebar tills de slänger ut mig och startar tisdagen utan några som helst nya träningskläder….

Men kanske på onsdag! Någon gång måste man ju fräscha upp träningsgarderoben och sluta vara så 2005 på gymmet. På cykeln är jag ju i alla fall 2019!

Så hit me. Vilka träningskläder är skönast, snyggast och allmänt bara bäst? Så jag slipper ha datorn uppe så länge….

8+

6 Kommentarer

 • Svara
  Annelie
  17 juni, 2020 kl 18:46

  Ingen aning om vilka som är skönast. Har förvisso köpt nya tights men allt annat har x antal år på nacken.

  Men att inte veta vad man ska göra på midsommarafton känns inte så otippat. Vi hade tänkt höra med kompisar om vi kunde ses. Men sjuka barn sätter stopp för det. Hann i varje fall jobba en vecka efter 4 veckors vab på raken (inte vårens första period) innan det var vab-dags igen. 🙄 Humöret hos mig?! Inte på topp direkt. 😆

  0
  • Svara
   Anna
   19 juni, 2020 kl 05:54

   Oj så mycket vab! Skönt att slippa sånt nowadays. Hoppas ni får en fin midsommar ändå!

   0
 • Svara
  E
  18 juni, 2020 kl 10:20

  hört att fairplayactivewear ska ha sköna leggings om det e det du letar efter! Dyra, men utan onödigt flumm som mesh och sånt som det blir hål i direkt och gjorda i återvunnet material :)

  0
  • Svara
   Anna
   19 juni, 2020 kl 05:58

   Aldrig hört talas om! De får jag kolla in, tack så mycket för tips!

   0
 • Svara
  Stefan Dahlberg
  19 juni, 2020 kl 19:54

  Kolla Sigr. Designat hemifrån med artikelnamn som Norrsken, Treriksröset och Riksväg 92. Massor med färg, till och med på kläderna för män.
  /Stefan från Öjebyn

  0
  • Svara
   Anna
   20 juni, 2020 kl 06:34

   Älskar Sigr. Upptäckde dem förra året och har två par bibs, tröjor och jacka. Har faktiskt aldrig haft skönare cykelbrallor!
   Storshoppade cykelkläder förra sommaren efter att ha nyupptäckt cykeln och cyklat 150 mil i EN och samma tröja. Från 1998…
   Så cykelgarderoben är påfylld. Nu behöver jag mer kläder till gymmet. Men tack ändå. Det är på Sigr jag shoppar loss om 150 mil :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.