Aktuellt

#lastnormalphoto

Det finns en tagg för sista normala bilden innan Corona. Bilder på äldre som träffar barn, folk som trängs på uteserveringar och folk som sitter på kontor. Ni vet sånt man gjorde förr…

Sydsvenskan efterlyser bilder på samma tema. De sista bilderna i kamerarullen innan allt blev som det blev. Jag kunde inte låta bli att skicka in bilden ovan.
Stävie Trail 2020. Ett av de få loppen som faktiskt hållits i år. 700 pers på en liten gräsplätt bara tre dagar innan den första begränsningen kom.

Vilka bilder har du i din kamerarulle från början av mars? Och vilka bilder hoppas du snart kunna ta igen?

Jag skulle kunna tänka mig att trängas på en startlinje faktiskt. Och hoppas Corona-läget tillåter så fort jag är redo.

10+

3 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  18 maj, 2020 kl 21:25

  Så konstigt det är att man ändå så snabbt vant sig att det ska vara social distansering. Bara häromdagen dök det upp en bild i min mobil från just Stävie i år, där vi står hela gerillagänget med medaljerna efteråt. Som vanligt (från livet före Corona) står alla tätt och håller om varandra, och jag studsade verkligen till när jag såg bilden. Nu kollade jag i min kamerarulle och förutom mängder av bilder på blommor och mer eller mindre bra selfies i löparkläder är det min sista ”normala” bild. Längtar efter vanliga livet där man får krama sina vänner och sitta på café nära varandra och gå på konserter!

  0
 • Svara
  A-mamman
  19 maj, 2020 kl 08:29

  Jag har bilder från sportlovet, då vi reste men inom Sverige. Det var flyg och taxi, gondollift med främmande människor, lunchköer och trånga fikastunder. Första dagarna i mars alltså. Men är SÅ glad att vi hann med den resan!

  0
  • Svara
   Anna
   20 maj, 2020 kl 23:04

   Så konstigt allt! Jag lyckades pricka in en resa till mina föräldrar i slutet av februari. Så skönt att det blev gjort nu när man inte vet hur länge det dröjer till nästa gång!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.