Aktuellt

Blev med lopp…

Jag skulle ha loppfritt fram till annandag midsommar. Som arrangör alltså. Ha tid till annat. Och slippa kånka omkring på en massa utrustning, fundera över coronalogistik och toalettmöjligheter…


Sen blev ett populärt traillopp inställt, och vi såg som vår mission att rädda världen från en lopplös sommar. Så vi slängde in ett extrainsatt lopp den 7/6. Bara sådär. Utan att blinka.

Och därmed är hjärnverksamheten igång igen. För spontant eller ej, varje lopp måste vara bra arrangerat! Och fikat genomtänkt….

Med det sagt. Ni som bor en 1-2 timmars bilresa bort borde komma till Björnstorp den 7 juni. För att testa Enduro – loppet där man liksom inte behöver springa fort hela tiden.

Det blir 19 kilometer, varav tidtagningen endast sker på 10 km, uppdelat på 12 segment. Ett lopp i intervallform om man så vill. Så konstigt att ingen förstår förrän man har provat. Men när ljuset gått upp och polletten trillat ner har hittills alla fattat hur genialiskt och kul konceptet är.

Så. Testa något nytt. Testa något du inte förmodligen inte förstår vad det är. Du kommer inte att ångra dig. Du kommer bli trött. Skogen kommer att kännas magisk. Och du kommer att få pizza efteråt.

Läs mer här vettja! Eller så köper du grisen i säcken och anmäler dig direkt här.

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.