Aktuellt

Värsta marathonkrocken!

Idag meddelar Stockholm marathon att loppet flyttas fram till den 5 september. Därmed krockar Sveriges två största maror och många är vi som behöver välja…

I vanliga fall hade jag velat i oändlighet. Gjort för- och emotlistor. Velat lite till. Fått beslutsångest. Vägt Helsingborgs målraka mot segern över Västerbron. Jämfört en helhelg i Stockholm med enkelheten i Helsingborg. Hittat för och emot. Fast mest FÖR . På båda loppen. För det är ju bara FÖR med att springa marathon. Känslan, pirret, nervositeten, det jobbiga, det roliga, det underbara. Oavsett stad.

Nu är valet enkelt. För trots att det är två finfina maror valet står emellan så har jag ju min ”30 raka Helsinborg”-utmaning att ta hand om. Och jag tackar för att jag slipper fundera mer än så.

2021 hoppas jag åter får cruisa runt i Stockholm. Fira mitt lopp med en shoppingstege värd namnet och äta på fancy restauranger. I år blir det Helsingborg. Inklusive målgångschoklad, målgångsdopp, och före-och-efter cappuccino. Om inte Corona vill annat!

Får du också en loppkrock att ta hänsyn till?

10+

2 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  3 april, 2020 kl 22:21

  Inga krockar. Kanske för att jag inte planerat mer än 1 lopp. :-D

  0
  • Svara
   Anna
   5 april, 2020 kl 16:56

   Smart tänkt :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.