Aktuellt

Runacademy och terminen som försvann

Jag gick utanför boxen och anmälde mig till Runacademy med start i mars i år. Jag var peppad över att få en termins strukturerad träning och chansen att träffa likasinnade. Men efter det första tillfället sprang jag som bekant inte mer…

runacademy

Och varje vecka kommer mailet som informerar om veckans pass. Jag klickar bort det utan att läsa för noga, för det svider så in i bängen att inte få vara med. Men hur hårt jag än blundar lyckas jag inte stänga ute informationen.

Idag blir det TRÖSKELINTERVALLER på 8, 10 eller 12 minuter för alla lyckliga med benen i behåll. Och det blir extra jobbigt att inte vara där, för trösklar är min paradgren. Jag älskar trösklar. Nästan lika mycket som långpasset de ska ha till helgen…

Så mycket roligheter. Så många baler på slott.

Lyckas jag någon enstaka gång faktiskt INTE läsa mailet håller jag mig lyckligt ovetande ända fram till onsdag kväll klockan 19:30. Då är det stenkört.  Instagram svämmar  över av gruppbilder i kvällsljus.
Hashtag #runacademylund

Men jag är inte bitter. Det kommer fler terminer. Precis som det kommer fler valborgar, fler Portugalresor och fler marathon. Det här är väl helt enkelt bara året då inget blir som tänkt.

Jag ska i alla fall anmäla mig till hösten igen. Så mycket vet jag!

11+

2 Kommentarer

 • Svara
  trailcarro
  29 april, 2020 kl 21:01

  Hej Anna! Du letade efter bra träningspass online så tänkte tipsa om Runacademys styrkepass på deras medlemssida, finns massor av löpstyrka och de är riktigt bra! //Caroline

  0
  • Svara
   Anna
   4 maj, 2020 kl 15:42

   Tack för tips! innerst inne visste jag att det fanns, men hade totalt glömt bort :D Så tack igen!

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.