Aktuellt

Om du vill verka udda….

… ta med skidorna till gymmet. Fasen vad folk tittade konstigt!

I morgon leder jag och Camilla Vasaloppsspinning till första skidåkare kommer i mål.  Salen är fullsatt och platserna tog slut inom en minut. Känner mig som värsta Håkan Hellström fast det egentligen kanske är själva Vasalopps-sändningen och blåbärssoppan som är attraktionen.  Det roligaste med mig är förmodligen att se hur länge jag överlever att cykla i mössa…
Spinningmusiken från 2012 lovar även en del överraskningar… alltså kommer ni ens ihåg TINGALIN?  Det här kommer bli grymt. Nummerlappar och skidor på plats. Nu ska jag bara kolhydratladda och valla skidorna..

7+

2 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  2 mars, 2020 kl 11:17

  De där skidorna vill åka nattvasan, de syns på långa vägar!

  0
  • Svara
   Anna
   3 mars, 2020 kl 15:32

   De får de gärna göra! Det är Fredriks… 🤣

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.