Aktuellt

Tjänat tid…

Jag är världens minst ordningsamma person, som allt som oftast inte ens hittar mina egna fötter. Då är det lätt att bli chockad när jag för en gång skull har ordning på saker och ting.  Prydligt  uppmärkta hittar jag dessa reliker från 2012:

Musiken till Vasaloppsspinningen samma år, med tillhörande passupplägg. Dessutom en utskriven A4 med alla Vasaloppets delsträckor och beräknad tid för var och en. Och instruktioner om när blåbärssoppan ska serveras…
Som om det inte vore nog hittar jag en låda med snajsiga nummerlappar från Vasaloppet 2010.  En livsnödvändig detalj för att förstärka själva feelingen den 1 mars.

Nästa söndag leder jag alltså Vasaloppsspinning, och jag har precis besparat mig typ två dagars jobb. Att det blir lite retro vad gäller musiken får de leva med. Children of the sandstorm blir väl aldrig någonsin för gammal för att cykla till?

9+

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.