Aktuellt

Inne eller ute?

Jag gör lördagsbloggandet lätt för mig och länkar till tidningen Springs inne- och utelista

Och inser att jag är 0% inne, 30% ute, håller med om lite men inte allt! Så här:

Om det ska vara inne att springa i mjukisbyxor tänker jag aldrig bli inne. Mina mjukisbyxor används dygnets alla jobb- och träningsfria timmar. De behöver vila ibland… och vädras!

Orientering är superinne. Det vet alla utom orienterarna själva. Som helt obrydda springer vidare i outfits från sjuttiotalet och duschar bakom ett skynke.  Helt ovetande om att de hade kunnat tjäna stora pengar på orienteringskurser för köpstarka löpare som vill vara inne!

Ägg. Varken ute eller inne. Gott på mackan men inget jag drömmer om på tredje milen…

Shorts på tights har jag aldrig förstått. Än mindre bara anklar i vinterväder! Jag fryser vid tanken. Det får gärna vara ute. Men ge tusan i min buff. Världens universalplagg ju!

I övrigt tycker jag mest det är Backyards, vinterbad och Altra-skor som är inne.  Och vad gäller de sista två tänker jag aldrig någonsin bli trendig…

Är du inne eller ute?

 

5+

4 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  15 februari, 2020 kl 22:21

  Ha, jag kan svara utan att ens kolla på nån lista: jag har alltid varit ute! 😁 Men enligt listan: mjukisbyxor?! Nej fy tusan. Äger inte ens ett par, har inte gjort sedan typ sex års ålder. Läbbiga, obekväma, klumpiga. Skulle aldrig gå runt i vare sig hemma eller än mindre i löparspåret. Orientering, nä det är inte min grej. Med mitt lokalsinne skulle troligtvis Missing People vara inkopplade efter en timme. Ägg – neutral jag med. Mycket gott på mackan men jag undrar om jag skulle känna mig så sugen på det som snacks efter 30 km. Får prova!
  På utelistan: håller med om definitivt nej till shorts över tights. Förstår inte grejen (men känner mig lite mer anti sedan svågern som börjar komma igång med löpning (tack vare Stävie förra året!) och är obekväm med kroppen tycker att det är en bra grej).
  Ankelstrumpor är jag skyldig till pga att mina bästa tights är ankelkorta och mina bästa strumpor likaså.
  Och buffar! Hallå bästa grejen ja! Minst dubbelbuff och skulle det vara riktigt kallt får man ta dubbelt i halsen dessutom!

  Kan konstatera att jag också är 0% inne och hela 66% ute. Livets lott helt enkelt!

  0
  • Svara
   Anna
   16 februari, 2020 kl 06:36

   Alltså nu måste du utveckla…. vad tar man på sig 11 sekunder efter man kommer hem om man inte använder mjukisbyxor? Jag har grubblat hela natten men kommer inte på något😀.

   1+
   • Svara
    Johanna
    16 februari, 2020 kl 21:30

    Man går alltid i sköna strumpbyxor och mjuka klänningar/kjolar! Och ibland kommer jag aldrig ur yogabyxorna (mjuka, tighta och i massa färger) om jag har hemmajobb. Jag äger vare sig jeans eller mjukisbyxor!

    0
 • Svara
  A-mamman
  16 februari, 2020 kl 10:47

  Vet att jag kommenterat korta strumpor,och den kalla glipan vid vristen förut (säkert här). Om jag har den så beror den på att ALLA mina tränings- och löparstumpor är korta. Jag fattar inte varför! Liksom jag inte förstår träningstights med längden 7/8. Vem kom på att den längden behövs? Vem??

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.