Skåneleden 2020

Life hack Skåneleden

Jag har sprungit många mil på Skåneleden och en av mina absoluta favoritsträckor ligger just på den. Varje gång har jag retat mig på den extremt lilla pilen som ska visa vägen på skyltarna.

Skåneleden

Pilen är så liten att man som 40+ behöver läsglasögon för att se den. Att köpa löputrustning  är förvisso kul, men dit kan väl ändå inte läsglasögon räknas…?

Anyway. Efter att tillbringat 4 mil på leden i helgen knäckte jag gåtan. Gubben på skylten är vänd åt det håll man ska gå. Och han är så stor att t om jag ser honom!

Så ska du springa Skåneleden och är över 25, spana på gubbar istället för pilar! Så kan du shoppa löparskor för pengarna du TJÄNAR på att inte köpa läsglasögon….

Tips från coachen ekonomen!

20+

7 Kommentarer

 • Svara
  Isabelle
  30 januari, 2020 kl 08:26

  Hej! Vad härligt det ser ut där ni sprungit. Jag undrar om du tycker skåneleden där ni sprungit nu är cykelbar med MTB? Och om men ens får cykla där =)

  0
 • Svara
  A-mamman
  30 januari, 2020 kl 09:07

  Lite otydligt med posthornet, annars klockrent tips :)

  0
  • Svara
   Anna
   30 januari, 2020 kl 09:50

   Posthornet följde vi inte så jag kan inte garantera att det stämmer på det :D Inte heller om Guldspira alltid skuttar åt rätt håll. Men gubben vet jag. I alla fall på den här sträckan. För det kan väl inte vara en slump att han alltid går åt rätt håll? :O

   0
 • Svara
  Johanna
  30 januari, 2020 kl 20:11

  Nämen så smart! Det har jag aldrig tänkt på! Och den där sträckan måste jag ju verkligen springa – har pinsamt nog fortfarande inte gjort det trots att jag har tänkt på det så himla länge.

  0
  • Svara
   Anna
   30 januari, 2020 kl 21:26

   Vänta till det blir vår. Tror inte den gör sig lika bra i snålblåst och horisontal-regn :D .

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.