Aktuellt

Feedback!

Jag fick feedback angående bloggen igår. Och blev glad i hela mig.

H skriver:

”Vet du vad jag saknar på din blogg? Möjligheten att gilla ett inlägg… ofta har jag inget direkt jag vill kommentera men jag skulle vilja visa att jag läst och uppskattat det du skrivit!”

Så himla smart! Jag undrar ju ibland om det egentligen är någon som läser fortfarande. Eller om jag skriver rakt ut i tomma intet. Ett litet gilla så hade jag ju inte behövt undra. Det är ju en klockren idé. Och nu vet jag vad jag ska ägna kvällen åt. Att leta gillaknappar! Med min tekniska förmåga kanske det tar en stund men nu vet ni att det förhoppningsvis är på gång.

Har ni någon annan feedback tar jag gärna emot den också. Om ni saknar något, om ni önskar mer eller mindre av något, om jag borde byta bilderna i headern som hamnade där av en slump när bloggen kraschade, och som jag inte har tagit mig tid att byta ut…

Eller om jag borde ändra min ålder på om-mig-sidan. Igen. Hur fort går tiden egentligen?

SÅ. Shoot. All feedback mottages tacksamt.

77+

8 Kommentarer

 • Svara
  Olof
  4 december, 2019 kl 22:57

  Låter som en bra idé. Jag är dålig på att kommentera, men läser varje dag.

  1+
  • Svara
   Anna
   5 december, 2019 kl 19:48

   Bra att veta att du hänger i :D

   0
 • Svara
  blåmesen
  5 december, 2019 kl 08:07

  Snygg gilla-knapp! Jag läser också i princip varje dag, uppskattar kontinuiteten. ”Hellre lite och ofta än mycket och sällan” eller hur Strindberg nu sa.

  2+
  • Svara
   Anna
   5 december, 2019 kl 19:45

   Eller hur! Är riktigt nöjd :D Och jag lyckades få dit den helt själv. Stolt som en tupp liksom!

   0
 • Svara
  Gert Persson
  5 december, 2019 kl 09:53

  Jag läser varje dag.Det är en intressant blogg med mycket humor.

  1+
  • Svara
   Anna
   5 december, 2019 kl 19:46

   Tack! Kul att någon uppskattar ens (brist på…) humor :D

   0
 • Svara
  Lomma-Eva
  5 december, 2019 kl 22:08

  Kanon med gilla-knapp! Alltid trevlig läsning men eftersom jag gillar dramatik så är favvisinlägget från ÖST ultra i snöblandat regn för några år sen fortfarande ohotad på min förstaplats följt av Stockholm Marathon i samma väder (sprang inte själv) – sorry jag är nog lite knäpp..

  0
  • Svara
   Anna
   8 december, 2019 kl 17:55

   Haha, kul att någon kan ha glädje av eländet så jag inte sprang helt förgäves :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.