Aktuellt

Maraton på cykel

Jag håller maratoncykling ungefär en gång om året. Senast det begav sig blev den andra instruktören sjuk med kort varsel och jag tvingades rodda kalaset själv. Idag var det skönt att ha en parhäst att dela festen med!

Lite tekniskt strul och lite felräknade minuter. En del improvisation för att få ihop det, men mest av allt en grym stund med grymma deltagare. Vi hade superkul och jag hoppas deltagarna hade det samma. Och knappt hade jag hunnit hem innan jag skickar ett sms till Camilla: kör vi vasaloppsspinningen nästa år?

Som omväxling krockar den nämligen inte med Stävie Trail och jag är därmed ledig.

Det blir till  att damma av de där nummerlapparna från Vasaloppet, rota fram längdskidorna och affischerna med banprofilen. Dags att lära sig ordning på Smågan och Mångsbodarna och börja sticka en mössa.

När det gäller Vasaloppsspinning går man all in. Det är sen gammalt. Jag längtar faktiskt redan.  Och hoppas att ingen annan instruktör hunnit tjinga passet redan…

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.