Aktuellt

Att leverera när man inte tror det går

Ibland har man förutsättningarna emot sig, och det är minst sagt en underdrift att jag hade ågren när jag satt på golvet mitt i natten för att försöka slänga ihop ett bra pass att ersätta förkylda Camillas del med,  på dagens tre timmar långa maratonspinning. Jag rotade i arkiven och försökte bena ut hur upplägget var tänkt. Mina kråkfötter och minnesanteckningar är inte alltid lika självklara fyra år senare…

Jag har lätt panik när jag kör till gymmet, men vet att jag brukar reda ut det när jag väl får på mig headsetet och musiken är igång. Jag har hållit spinningklasser i 13 år och andra klasser långt längre än så. Jag litar på att en god portion rutin ska fixa biffen.

Folket är glada när jag kommer. De uppmuntrar mig när berättar om min kaos-uppladdning. De lovar att de ska stå ut med mig i tre timmar fast jag tror att de kommer att tråka ihjäl när ingen plockar mig hur sadeln med jämna mellanrum.Och någonstans blir jag pepp igen.

Jag får feeling av musiken till mitt fyra år gamla distanspass. Jag taggas av att lotta ut Nocco till folk fast jag aldrig skulle ta det i min mun. Jag skickar en krya-på-dig-film från passet till den borttappade instruktören, och tar det som en cliffhanger till nästa paus att se hennes svar.

Alltså jag roar mig själv ganska bra och har egentligen inga dippar under de tre timmar vi håller på.

Vad anbelangar den övriga befolkningen i salen vet jag inte, men jag hoppas jag fick godkänt. En sten släppte i alla fall. Nu är det helg.

 

0

8 Kommentarer

 • Svara
  Camilla
  10 november, 2018 kl 19:51

  Du e bäst ❤️

  0
  • Svara
   Anna
   11 november, 2018 kl 22:31

   Neeeeej, det är ju du :)

   0
 • Svara
  Stefan D
  10 november, 2018 kl 20:25

  Vet att alla som deltog är överens QUEEN OF SPINNING.

  0
  • Svara
   Anna
   11 november, 2018 kl 22:32

   Haha, du är för kul! The queen of ”rota fram gamla pass ur lådorna sent på natten” möjligtvis…

   0
 • Svara
  Ingmarie
  10 november, 2018 kl 20:56

  De ser ruskigt glada ut så jag är 100% säker på att du gjorde succe! (Men hur hann du med 08a land mitt i allt och vad gjorde du där utan att fika med mig?????)

  0
  • Svara
   Anna
   11 november, 2018 kl 22:33

   Alltså det var en mycket snabb blixvisit. Kom upp med tåget klockan 07 och hem igen klockan 17. Men jag hann lura med kollegan på två kaffestopp…

   0
 • Svara
  Trail & Inspiration
  11 november, 2018 kl 16:47

  Du är ju fantastisk på improvation. Men det vet vi ju sen innan. :-D

  0
  • Svara
   Anna
   11 november, 2018 kl 22:33

   Improvisation is my middle name :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.