Aktuellt

Hoppet är det sista som över ger en…

Alla vettiga människor säger att jag inte kan springa till Malmö på fredag. Min dotter säger att jag måste. Nu när hon har FLEXAT att hon ska springa en halvmara. Ja det heter tydligen så. Eller nått åt det hållet….

Anyway. Jag slåss mot tiden. Studerar svullnadens nedgång i realtid och inbillar mig att skrapsåren på knäna är de som smärtar mest. Men jag slåss inte bara mot tiden, jag är även motarbetad av vädergudarna. För på fredag när vi ska mysjogga, äta lunch och dricka kaffe, då ska det blåsa 17 meter per sekund. Regna. OCH snöa.

Min dotter kommer aldrig vilja springa halvmara igen. Vi kanske skulle lägga ner projektet ändå. Om det inte vore för att hon hade flexat….

4 Kommentarer

 • Svara
  Esther
  27 november, 2019 kl 21:10

  Kan du inte cykla bredvid? Jag fattar att det inte är samma, men så att ni inte behöva ställa in helt och du kan peppa henne …

  • Svara
   Anna
   30 november, 2019 kl 22:27

   Som tur var gick det att springa. Att cykla i det vädret hade varit fruktansvärt. När man springer får man ju i alla fall upp värmen. Men en annan dag hade det varit ett bra alternativ!

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  28 november, 2019 kl 19:46

  Flexa? Det är sånt jag gör på jobbet. Haha!
  Om du tror foten är ok så prova men jag rekommenderar dig att ta det easy om det fortfarande gör ont/är svullet. 21 km är inte någon jättehit för en sån fot…Du har helt klart haft en rejäl blödning och ledbanden är uttänjda. Risken är att skadan både förvärras och tar extra lång tid att läka.

  • Svara
   Anna
   30 november, 2019 kl 22:28

   Jag tog det jätte-easy. Och det funkade :D :D :D

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.