Aktuellt

Ber till snabbläkningsguden…

Min fot behöver bli hel. Jag har ett viktigt uppdrag på fredag.

Dottern fyller 16 och nedärvt i hennes gener finns konstiga idéer. Därför föreslog hon för några veckor sedan att vi skulle springa till Malmö och fika på fredag. Hade det bara varit mina gener hade hon nöjt sig med 16 kilometer på sin 16-årsdag, allt annat är ologiskt. Nu är generna uppblandade och hon tycker 21 km känns mer fancy. 16 har hon ju nästan sprungit tidigare….

Planen var att plantera väskor i Malmö på torsdag. Springa på fredag förmiddag, byta om när vi kommer fram och sedan dricka cappuccino och äta god lunch. Jag har t om tagit ledigt för detta ärofyllda uppdrag, att visa vägen på detta fantastiska födelsedagsfirande.

Så snabbläkningsguden om du finns och hör mig: laga, laga, laga! Det känns inte alls lika flashigt att åka rullstol.

Inga kommentarer

    Lämna ett svar

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.