Aktuellt

Bloppis

Jag sålde en löparrygga i veckan och kände mig sjukt nöjd. Någon har köpt en helt sprillans oanvänd väska som bara samlat damm här hemma. Hon har sparat pengar, jag har fått lite pengar, vi har varit miljövänliga tillsammans och jag har fått en ledig krok i tvättstugan.

Det var en smidig deal. Någon efterlyste en rygga på facebook och jag råkade se. Pang så var det gjort. Tänk om det vore så enkelt med de miljoner oanvända prylar som skräpar här hemma. Som jag vill bli av med men som jag aldrig får tummen ur att lägga ut till försäljning.

I den bästa av världar ska jag fota alla mina överblivna träningskläder i perfekt ljus. Jag ska leverera produktbeskrivningar på alla de väskor och prylar jag äger, och jag ska lägga ut till försäljning. Någon ska nappa och jag ska frigöra spejs här hemma. Stoppa alla pengarna i en gris för framtida löparlyx.

En vacker dag ska det ske. Om du tills miraklet händer skulle vara sugen på något av följande så bara skrik:

Cykel/löparryggsäckar: Coxa, Wilja, Salomon, Haglöfs
Böcker om löpning, träning eller yoga
Böcker om kost
Trailskor New Balance  strl 40
Salmingskor  strl 40

Så filurar jag vidare på min bloppis.

 

0

5 Kommentarer

 • Svara
  Cherie
  16 november, 2019 kl 19:42

  Jag är ju på jakt efter en löparryggsäck :) Har du möjlighet släng gärna iväg ett mejl med vad du har :)

  0
 • Svara
  Staffan
  17 november, 2019 kl 17:58

  Jag har sålt tre par skor och kompressionstights i Facebook-gruppen Löparloppis,
  https://www.facebook.com/groups/267978246887896/?ref=bookmarks

  och också fyndat begagnat skor till bra pris, en väldigt aktiv grupp där det läggs ut prylar varje dag, känns bra att saker kommer till användning!

  0
 • Svara
  Helena Ziherl
  17 november, 2019 kl 19:18

  En skön löparväska som inte hoppar omkring skulle gärna få flytta in hos mig!
  Bra fb grupp tips Staffan, tack!

  0
 • Svara
  Karoline
  18 november, 2019 kl 11:55

  Löparrygga och new balance skor i stå 40 är jag intresserad av! :) Skickar gärna mail med bild och pris så kanske du blir av med det! Ha en skön dag :)

  0
  • Svara
   Anna
   18 november, 2019 kl 16:26

   mailar dig ikväll :D

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.