Aktuellt

Uteluften

Det kan verka hur ruggigt som helst när man sitter under filten. Men hallå! Det är något i uteluften som gör underverk med mig. Som får mig att må prinsessa och känna livet kittla i magen!

Idag är det en tur längs Skåneleden som hägrar, sträckan mellan Lill-Olas och Fortuna. Ni som hängt här ett tag vet att det är min favoritsträcka extra allt. Den är lika backig som den är vacker, lika brutal som den är fin. Och ja, höst eller sommar, det spelar liksom ingen roll. När vinden piskar i ansiktet känner man bara livet lite extra. Jag känner mig som Pippi Långstrump på stigen och skuttar omkring i mitt eget lyckorus när vi möter två personer på promenad.

De är i tonåren och går på rad.  I handen varsin mobil. Tittandes på youtube.

Okej, det är fint att de tagit sig ut. Men varför inte titta ner för stupet mot havet istället. Blicka ut över de coola backarna. Njuta. Eller prata med varandra? Jag fattar inte…

Anyway. Man kan inte förstå allt. Och i ärlighetens namn pratade vi inte så mycket vi heller. Man blir ju liksom lite andfådd i uppförsbackar nowadays…

 

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  29 september, 2019 kl 21:19

  Ser verkligen helt fantastiskt ut! Men alltså så höstigt det blev denna veckan. I bokskogen idag var det också så höstigt, massor av flugsvampar och de första gula löven.
  Måste förresten verkligen springa den där sträckan, har pratat om det sååå många gånger här hemma i flera år! Alla säger att den är så vacker, så då måste man ju ta sig dit!

  0
  • Svara
   Anna
   30 september, 2019 kl 06:34

   Dit måste ni absolut ta er! Om man springer hela vägen till HBG får man Bruket på köpet, fast sista 7 km är inte jättefancy då :D Vill man slippa klydda med transport får man springa fram och tillbaka på valfri del av sträckan som vi gjorde igår, funkar också.

   0
 • Svara
  ingmarie Nilsson
  29 september, 2019 kl 23:15

  Vi har nog samma väder. Ser höstruskigt ut inifrån men väl ute är det ljummet! Kan inte du ta med mig på den där rundan någon gång?

  0
  • Svara
   Anna
   30 september, 2019 kl 06:34

   Absolut! Komsi komsi!

   0
   • Svara
    ingmarie Nilsson
    30 september, 2019 kl 19:37

    JA! Hur långt är det egentligen?

    0
    • Svara
     Anna
     1 oktober, 2019 kl 21:57

     Landskrona hela vägen till Helsingborg är närmare 30, men sista 7 är inte så fancy. Men värt om man vill fika finkaffe och är i långpassform. Nu sprang vi fram och tillbaka på mittenbiten och fick i hop 14. Slapp industriområdena i Hbg men också kaffet :O. Man kan korta lite hur som helst eftersom det alltid är nära till tåget :D

     0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.