Aktuellt

Lockar mer än godis!

Sitter under filten halvt ihjälfrusen. Löpcoachning i september är ett kallt jobb. Iskallt. Speciellt när man klätt sig efter SMHIs 18-gradiga prognos och de hade fel som vanligt. Tur att bästa tidningen har kommit på posten.

Problemet med Utemagasinet är att den skapar begär. Jag vill göra allt. Åka till Transylvanien, testa de 29 höstiga dagsturerna, laga utematen och glida omkring i alla funktionella kläder… Men hur får man liksom ihop allt?

2020 är helt blankt och dessutom vårt 20-åriga bröllopsår. Jag vill fylla det med det bästa. Frågan är var man ska börja?

Vilken bakgrund vill jag ha på bröllopsfotot där Fredrik för första (nåja andra…) gången ska få vara med? Ska det vara svenska berg eller utländska? Ska det vara storstad eller natur? Och hur långt kan man egentligen frakta en klänning?

Och kommer 2020 vara året då jag vågar ge mig ut i kajak?  För att det ser så vackert ut att jag dör lite.  Även om eskimåvändning i bröllopsklänning kanske inte är att rekommendera…

Drömmer vidare. Och tänker att jag borde ta ett halvår tjänstledigt när jag fyller 50. Så jag kan göra allt jag inte hunnit innan dess…

Dags att ställa fram spargrisen!

0

6 Kommentarer

 • Svara
  ingmarie Nilsson
  25 september, 2019 kl 19:04

  Och jag säger bara Do it!

  0
  • Svara
   Anna
   26 september, 2019 kl 09:31

   Du är min förebild i 50-årsfirande!!! :D

   0
   • Svara
    ingmarie Nilsson
    26 september, 2019 kl 20:02

    Dessutom är det bästa åldern! Skulle vilja fylla 50 varje år!

    0
 • Svara
  A-mamman
  26 september, 2019 kl 08:32

  Härliga planer! Och jag blir ännu mer avundsjuk på era gemensamma intressen av löpning, vandring, tälta i skogen etc. Försöker draaaa ur min man vilka platser och upplevelser han drömmer om men det går trögt. Det verkar inte vara samma som i mitt huvud i alla fall, även om vi haft många toppenresor tillsammans genom åren. Men fjällvandringar, sommartid i Alperna, vattenfall på Island eller Lofoten – allra högst upp på önskelistan – gäspar han lite åt.

  0
  • Svara
   Anna
   26 september, 2019 kl 09:32

   Går han inte ens att muta med utomhuskaffe? Vid en fjällbäck :D

   0
   • Svara
    A-mamman
    26 september, 2019 kl 09:37

    Jag får prova! Lista alla hans favoriter (kan bli: lakritsgodis, hallonsorbet och fotbollskanaler :))

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.