Aktuellt

Skilsmässan nära…

Fem minuter innan vi ska gå på studentfest tycker Fredrik att det är bra att uppdatera temat på min blogg. Det skiter sig…

Plötsligt heter bloggen inte längre PIGGELINA utan REDWOOD. Och de bilder som prytt min blogg, förvisso väldigt ouppdaterade, är plötsligt försvunna och ersatta med…. Inget.

Så bredvid mig i arbetsrummet sitter en man och svettas i kostym medan övriga familjen tänker på de snittar och bubbel som eventuellt hinner ta slut.

Jag är inte jättenervös. En blogg som heter REDWOOD kan säkert också vara spännande. Och ni hinner förmodligen ändå inte märka något. Det är trots allt fredag kväll.

Det är innan han har berättat att alla inlägg utom det senaste är borta. 11 år i soptunnan. Plötsligt är jag också nervös….

Och snittarna blir färre och färre på ett bord ett par kilometer här ifrån.

När ni kikar in här i morgon är säkert allt sig likt. Och ingen har en aning om att denna blogg för ett kort tag varit helt ute och valsat.  Och att en skilsmässa varit nära….

0

3 Kommentarer

 • Svara
  Helena
  14 juni, 2019 kl 22:45

  Jag ser en ny version av sidan – och den heter inte Redwood :-D Ny högerkolumn på förstasidan med senaste kommentarer, instabilder, läs mer om osv.
  Fanns det några snittar och bubbel kvar, eller fick F snabbt se till att fixa mat och dryck till familjen? :-)

  0
  • Svara
   Anna
   14 juni, 2019 kl 22:48

   Haha,du var snabb. Vi är hemma från festen, och F sitter nu och försöker få bort högerkolumnen och gamla utmärkelser från 2014 som plötsligt dök upp…

   0
 • Svara
  Anna
  15 juni, 2019 kl 11:20

  Låg o slösurfade i går kväll i väntan på dottern som var på skolavslutningsfest, tyckte sin sida såg märklig ut men nu förstår jag varför. Hoppas äktenskapet höll även för denna prövning.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.