Aktuellt

Man kan inte träna kondition när det är varmt!

Idag är dagen då jag lärde mig märkliga saker…

Först får jag lära mig att man inte kan träna kondition när det är varmt. Instruktören undrar om cirkelpasset ska avslutas med mage eller kondition. Och svaret från en av deltagarna blir mage pga tidigare nämnd anledning.

Så alla ni som kan och får springa:  jag håller tummarna för en kall sommar. Så ni inte behöver stå i plankan till september…

I övrigt fortsätter jag att gå i trappor. 2 x 3 våningar före och efter morgonpasset, och ett par vändor upp och ner i anslutning till kvällens spinning. För att inte verka helt störd låtsas jag att jag glömt något. Med risk för att verka väldigt senil om ett par dagar.

Fast mest av allt undrar jag hur den där trapp-appen egentligen funkar…  Hur vet den om jag cyklar eller går uppför en backe. Hur vet den om jag åker rulltrappa?

Bara så att inte kollegorna fuskar alltså.

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.