Aktuellt

Mailade fysioterapeuten…

Man kan tro att jag förvandlats till en cyklist men någonstans där långt inne finns en löpare som väntar på bättre tider. Denna löpare noterade efter morgonens promenad mellan tåget och kaffebaren att det faktiskt inte kändes något i höften.

Medan cappuccinon kallnar framför henne författar hon ett mail till fysioterapeuten. Det slår nästan gnistor när hon beskriver att morgonpromenaden på 100 meter gått helt smärtfritt. Hon beskriver vidare att hon kan hoppa jumping jacks, göra knä böj och  cykla till månen och tillbaka. I en bisats nämner hon att det dock fortfarande igår kändes när hon behövde gå raskt till tåget. Sen undrar hon när hon rent teoretiskt skulle få tillåtelse att provspringa ett par steg…

Svaret dröjer 3 sekunder.

”Generellt brukar jag säga att om du får ngn känning vid gång så är du inte mogen för att springa. Tex cykla och annan träning som inte är så stötigt är att föredra till du är ännu bättre”

Kort, koncist och strängt.

Det hade varit roligare med en fysioterapeut som var lite mer YOLO men jag inser att han kanske vet vad han pratar om.

Så nu väntar jag tills jag kan gå fort till tåget utan smärta. Sen mailar jag igen…

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.