Aktuellt

Uppfriskning löpteknik

Igår höll jag föreläsning om löpteknik på Alfa Laval i Lund. Med risk för att jag behöver rätta mig själv vid nästa tillfälle…. 

Ikväll ska jag nämligen gå på Fredrik Zilléns föreläsning ”Allt om effektiv löpteknik” och jag vet att han ifrågasätter många gamla löpteknik-”sanningar”. Att man inte nödvändigtvis ska ha en femma mellan skinkorna och att man kanske inte dör av att springa i 175 bpm istället för 180…

Det ska bli superintressant. Och jag tror jag har uttryckt mig tillräckligt luddigt för att det inte ska bli pinsamt nästa vecka. Hur omvälvande saker som helst kan han väl ändå inte komma med? Typ att det går fortast att springa baklänges…

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.