Aktuellt

Tack!

Alltså tack! Tack för responsen på gårdagens inlägg. Blir rörd ända in i själen av era kommentarer. Ska svara på dem allihop när tiden medger! Och ja, ni övertalade mig. Jag hänger i. Fortsätter blogga. För att jag älskar det och att jag nu vet att ni finns. 

Jag firade bloggens fortsättning med att gå till gymmet. Bara för att mötas av ett inställt pass. Att vända i dörren är inget alternativ nu när jag tvingat med mig Fredrik. Fått honom att ställa in sitt löppass för ett träningspass tillsammans. Dags att bli kreativ.

Vi går in i den lediga salen och laddar för ett spontanpass i tabata-form. Då behöver man bara komma på två övningar i taget, och det är ungefär vad hjärnan mäktar med. Men vi är inte riktigt överens…

Första tabatan: marklyft + x-band walk.
Jag tänker två omgångar marklyft i början och två i slutet, och däremellan fyra x-band walk på raken (utan vila). För att det ska hinna börja svida lite i utsidan. Han tycker det är långt och vi dividerar rätt många minuter innan vi kör. Han MED vila på promenaden, jag utan. När vi närmar oss två minuter inser jag att det är rätt långt men vem kan erkänna det liksom? Biter ihop. 110 sekunder stjärtsvid.

Andra tabatan: axelpressar och mycket skum övning med gummiband.
Fredrik presenterar en spännande övning från senaste releasen CX WORX. Det är sidomagen som ska jobba men inget jobbar på mig. Jag och gummiband drar inte jämt. Känns som jag står och flaxar i luften och bara väntar på en gummibandrekyl rätt i nyllet. Tjurar och byter till vanlig sidoplanka istället. Man kan ju inte riskera livhanken så där en helt vanlig onsdag.

Och det bara fortsätter. Han vill köra ben, jag vill träna överkropp. Han vill leka med gummiband och jag gå loss med boxarhandskarna. Det vi kan enas om är egentligen bara rodden och armhävningarna.

När vi är klara kikar jag på instagram och ser jordens roligaste magövning. Föreslår att vi ska testa när vi kommer hem och möts av världens mest skeptiska blick. Jag inser att det aldrig kommer att hända. Men dottern kanske vill. Eller måste.

Jag lovar att bild kommer inom kort. Den här vill ni nämligen inte missa. Den ger ÄNDA mot ÄNDA en helt ny innebörd. Stay tuned…

2 Kommentarer

 • Svara
  elsa
  3 april, 2019 kl 20:44

  nu blir jag riktigt nyfiken på magövningen!

  • Svara
   Anna
   4 april, 2019 kl 07:30

   Jag har förberett dottern. Ikväll ska den dokumenteras….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.