Aktuellt

Avslöjad

Efter gårdagens fantastiska fikalöpning  i Malmö tar jag tåget till Kävlinge. Från stationen har jag 1,5 km hem, den sista biten som alltid är så mentalt jobbig. Och dessutom uppför. På mitten hittar jag de mest fantastiska blommor och stannar för en välförtjänt photoshoot.

Men gps-klockan avslöjar mitt tilltag:

Jag har ju sagt att det är scary med Strava. Alla vet vad man hittar på. Tur att jag inte har så hemliga saker för mig…

0

2 Kommentarer

 • Svara
  Andreas
  22 april, 2019 kl 15:09

  Nog inte alla som hade koll på att där va fina blommor att ta kort på om de bara kika på kartan 😁🤪

  0
  • Svara
   Anna
   22 april, 2019 kl 15:17

   Nej de hade ju trott att jag tog en kissepaus…. Då är det ju bättre att folk vet att man plockar blommor :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.