Aktuellt

Slött!

Jag har varit instruktör i 21 år. Idag fick jag för första gången feedbacken att det var ett slött pass…

Jag är fortfarande lite förundrad. Jag brukar snarare ligga lite på andra kanten. Göra passen lite väl jobbiga ibland. För att jag älskar burpees och blir lycklig av upphopp…

Anyway. Jag blev rätt trött själv. Fick feeling och tog i så svetten yrde. En kille orkade inte lyfta knäna när vi körde snabba knän och en annan nådde all time high i uppnådd puls. Men det fanns en som inte blev trött. För att passet helt enkelt var slött.

Vet inte varför den kritiken tog mycket hårdare än när någon tycker att det var för jobbigt.

Har jag helt enkelt blivit gammal och trött nu? Hemska tanke!

0

11 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  5 mars, 2019 kl 22:08

  Nu vet jag ju inte hur passet såg ut men kör man burpees och upphopp och en deltagare når maxpuls, då har det INTE varit ett slött pass! Kanske ”mindre jobbigt än normalt” eller ”mindre flåsigt äv vanligt”, beroende på vad man väntar sig och jämför med – men knappast slött.

  0
  • Svara
   Anna
   6 mars, 2019 kl 07:28

   Jag tycker inte om slöa pass själv så jag förstår honom om han blev besviken. Kanske var det postförkylningströtthet som gjorde att jag själv blev svettig, och inte intensiteten på passet…. Får fila på nytt upplägg till nästa gång. Det är risk för att det blir plågsamt….

   0
 • Svara
  Åsa, Mittliv-Mittval
  6 mars, 2019 kl 06:28

  Om personen inteblivit trött efter burpeesar, upphopp och dyl tänker jag att den nästan får skylla sig själv. Förutsättningarna verkar ju ha funnits menar jag :-)

  0
 • Svara
  Gert
  6 mars, 2019 kl 11:05

  Jag kan inte sådant men tanken är väl att det skall passa alla.
  Om personen som tyckte det var slött blir nöjd nästa gång så
  får kanske de andra krypa ut .

  0
  • Svara
   Anna
   6 mars, 2019 kl 16:18

   Du har helt rätt Gert. Konsten är att göra ett pass som passar alla. Dvs med möjlighet att förenkla om det är för tufft/svårt och att göra tuffare för den som söker utmaning. Misslyckades helt uppenbarligen på punkt 2….

   0
 • Svara
  Pernilla Olsson
  6 mars, 2019 kl 15:34

  Eller så får den som tyckte att det var slött ta i lite mer :)

  0
  • Svara
   Anna
   6 mars, 2019 kl 16:19

   Jag tipsade om armhävningar med klapp till nästa gång…

   0
 • Svara
  Johanna
  6 mars, 2019 kl 16:02

  Hen kanske bara tittade på och själv inte fick någon puls ;)

  0
  • Svara
   Anna
   6 mars, 2019 kl 16:19

   Haha :)

   0
 • Svara
  Ingmarie
  7 mars, 2019 kl 04:51

  Helt klart var det hen som maskade. En FUSKARE! ;-) Man kan i princip ALLTID bli trött om man tar i lite.

  0
  • Svara
   Pernilla Olsson
   7 mars, 2019 kl 06:57

   Exakt! :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.