Aktuellt

Peppmusik

Jag är i Stäviebubblan. Därav sparsamt med inlägg. I’ll be back med full fokus i nästa vecka. Då ska ni få all behind the scenes. Vem sprang vilse? Vem bröt en tumnagel? Hur många semlor åt vi egentligen? Och hann bajamajorna fram i tid? Det kommer bli så spännande att ni knappt kan bärga er. Men så länge ska jag sätta er i arbete…

Jag har gjort en spellista. Den ska fyllas med den peppigaste musiken man kan höra i ett startområde. Den där musiken man går igång på, som får håret att resa sig. Låtarna som gör att man springer sitt fortaste eller sitt gladaste. Här är den. Fyll på och bidra till party i Stävie på söndag. Själv går jag ut i skogen en stund. Häftar pilar så att INGEN ska komma vilse. Inte ens jag själv.

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.