Aktuellt

Mest googlat

Det här är mina vanligaste googlingar just nu:

Löprundor Stockholm
Öppettider Kaffeverket
Running Barcelona
Speciality coffee Barcelona
Abac Barcelona menu

Man kan se ett visst tema på mina utflykter…

PÅ SMHI växlar jag mellan Stockholm, Kävlinge och Barcelona. Tycker att 14 grader i Barcelona känns mer välkomnande än MINUS åtta i Stockholm, men bekymrar mig över båda. Vad man har på sig i minus åtta kan jag nästan lista ut, men plus fjorton, den temperaturen har jag glömt!

Jag googlar mycket. Men jag har faktiskt aldrig tidigare googlat PROTEINCHIPS. Inte förrän idag när någon upplyste mig om att det ens fanns. För den som vill bli stark och äta chips samtidigt… eller nått….

Konstig är världen. Ge mig tapas! Eller vanliga fulchips.0

9 Kommentarer

 • Svara
  Johanna
  1 februari, 2019 kl 18:52

  Googlade genast proteinchips. Herregud så konstiga saker det finns! Håller helt med om att antingen äta riktiga chips eller äta riktig mat. Varför tramsa med proteinchips liksom!

  0
  • Svara
   Anna
   3 februari, 2019 kl 20:39

   Nej galet det där. Snart kommer väl proteinsemlor också :)

   0
 • Svara
  Christin
  1 februari, 2019 kl 20:15

  Rekommenderar att ta med telefon om du ska springa i BCN. Det enda stället jag hamnat riktigt vilse på då gatorna går i diagonaler och jag hamnade 90 grader fel jämfört med var mitt huvud var. Talar man inte spanska är det dessutom svårt att få hjälp med vägen. Är du nere vid stranden kan man springa fram och tillbaka, då hamnar man inte vilse så lätt.

  0
  • Svara
   Anna
   3 februari, 2019 kl 20:39

   Nu blir jag lite nervös. Jag som kan komma vilse i mitt eget vardagsrum, liksom. Diagonala gator borde vara förbjudna :)

   0
 • Svara
  Helena
  1 februari, 2019 kl 21:43

  Proteinchips känns ungefär lika livsnödvändigt som proteinglass :-D
  Att springa i en ny stad är ett säkert sätt att upptäcka sådant man annars skulle ha missat. Man kan tex ta spårvagnen ned mot stranden i Aten och springa långpass (det var *varmt*) eller råka förvirra sig ut ur parken i Prag man springer i, upptäcka att ingen talar engelska, men slutligen hitta en spårvagnshållplats som tar en tillbaka till sagda park :-) Kommer faktiskt inte ihåg hur jag löste mitt springande i Barca (har varit där två gånger). Väldigt trevlig stad dock med många trevliga tapasställen!

  0
  • Svara
   Anna
   3 februari, 2019 kl 20:41

   Det är kanske nu jag ska uppfinna tapas-intervaller. Kunde vara en spännande twist på resan :) Älskar att springa på nya ställen. Vi har rundan klar nu, det blir ju tyvärr bara en egen utflykt om man ska hinna med själva halvmaran också.

   0
 • Svara
  Ingmarie
  3 februari, 2019 kl 03:43

  Vill du ha riktigtfina löprundor i 08a land kan jag lätt ge dig dem men det beror på hur mycket tid du har…(Fattade dte som att det var skralt med den varan…)
  vad händer i Barcelona?

  0
  • Svara
   Anna
   3 februari, 2019 kl 20:43

   Det lutar åt att rundan blir på hotellets gym…. Det ska snöa på tisdagen, slaska, frysa på och hinna bli MINUS 13 grader tills jag kommer. Men en annan gång när du är hemma ska du få visa mig dem allihopa :)

   0
   • Svara
    Ingmarie
    5 februari, 2019 kl 05:11

    Gärna! Planera in gott om tid då!!!

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.