Aktuellt

En liten bok om löpning

Jag har förskottsabstinens. För att jag vet att jag knappt kommer att hinna springa på hela veckan. Det här är veckan som jag ska tillbringa mina timmar i konferenssal, utbildningssal, festsal, tågkupé och flygplan. Och för att dämpa min förskottsabstinens shoppar jag. En bok.

Boken heter ”En liten bok om löpning” och är faktiskt inte ens släppt. Jag förskottsshoppar alltså. Det är är Simon Wikstrand, en av grundarna till bästa Helsingborg marathon som har tagit till pennan. Jag har tjuvläst några kapitel och vet att de är bra. Andra löparkändisar har också fått sina kapitel och jag ser framemot att läsa dem allihopa!

Tur att jag ska till Portugal om 7 veckor. Där tiden räcker till både massor av träning, massor av äta OCH massor av läsa.

Vill du också smygläsa lite finns några av kapitlen upplagda här.

0

3 Kommentarer

 • Svara
  A-mamman
  3 februari, 2019 kl 21:31

  Spännande vecka! Inte tid för någon löptur i Barcelona? Lästips är också Gysings ”Spring dig fri” – härlig, bara för kort.

  0
  • Svara
   Anna
   7 februari, 2019 kl 13:45

   Vi hinner bara en utöver själva loppet på söndag. Det blir spanskt berg på fredag och SMHI lovar sol och 15 grader. Belöningen efter abstinensen!

   0
 • Svara
  Ingmarie
  5 februari, 2019 kl 05:10

  Bra tips! tack!

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.