Aktuellt

Måkläppen utan semlor

Jag fryser nästan ihjäl i höger öra när vi frilufsar oss fram på Måkläppen. Vi tittar efter sälarna men ser bara människor. Jättemånga människor. Därför är det inte exakt lika coolt som senast vi var där. Men ändå, coolt är det!

Kanske hade jag känt livet i mig ännu lite mer i ett par löparskor men idag får vandringsskorna duga. Vi ska visa vägs ände för nära och kära. Slutet på landet liksom. Det blir en isande promenad med vinden piskande i örat. Uppfriskande, rått, grått och härligt.

Det enda egentliga missödet är att semlorna på det lokala bageriet är slut när vi kommer dit efteråt. Det som skulle blivit årets semmelpremiär och höjdpunkt.

I morgon springer jag till Lund. Kanske finns det semlor där…

0

1 kommentar

  • Svara
    Ingmarie
    13 januari, 2019 kl 21:09

    Jag har inte hittat en enda semla här ännu. Antingen är jag för sen, de är slut eller så har tillverkarna skippat 08a land just i år…

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.