Aktuellt

Tips från coachen

Jag känner mig som en livs levande tips-generator och här är mitt bästa omklädningstips: Byt om hela outfitten på en gång. 

För ponera att du byter om på överkroppen till ett linne med färgglatt mönster, och sedan tar på dig din överdragströja. Någon timme senare när du har glömt bort vad du tog på dig byter du om på underkroppen. Kanske råkar du vara sugen på ett helt annat mönster i en helt annan färg sådär två timmar senare.

Då kan det hända att du får en chock när du kommer till gymmet och tar av överdragströjan.

Om det av en händelse skulle ha hänt mig idag hade jag ändå turen att linnets skrikiga mönster satt på baksidan och att det var en spinningklass där ingen såg mig bakifrån. Annars hade det varit hög risk för epilepsi i församlingen. Och det hade liksom blivit grädde på det tokjobbiga mos vi precis skulle genomleva.

Så. Glöm inte. Inga halvkroppsombyten. Dagens tips från coachen.

 

0

1 kommentar

  • Svara
    Johanna
    11 december, 2018 kl 14:37

    Haha, bra tips :D

    0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.