Aktuellt

När man får en karta…

Jag ska springa Lund Runt i helgen och idag fick jag nummerlappen och en karta i min hand…

Att få en karta i sin hand är lite oroväckande. Speciellt som det finns gps-filer att ladda ner. Kan det vara så att snitslingen är otillräcklig? Att banan inte är Anna-certifierad. Studerar kartan med lupp och försöker memorera,  men är vilse redan efter första grusvägen. Det enda jag med säkerhet vet är att rundan INTE passerar kaffebaren. Och att det finns en betydande risk att doften av kaffe kommer att utöva någon slags centripetalkraft på mig. Att jag liksom dras in mot mitten och missar hela grejen….

Anyway. Det ska bli kul med lite lopp i tillvaron, lite nummerlapp på magen, lite klädångest och lite race report att skriva.  Någon fler som förgyller helgen med lopp?

0

6 Kommentarer

 • Svara
  Emil
  16 november, 2018 kl 10:44

  Oh herregud! hur ska jag lyckas hitta runt!? :P Jag har aldrig använt varken karta eller GPS-fil, är van vid att folk står med flaggor och pekar när man ska svänga. Kan bli en spännande (och lång) förmiddag i Lund imorgon :)

  0
  • Svara
   Anna
   16 november, 2018 kl 16:10

   Det verkar som vi får klara oss med pilar. Men pilar skriker ju inte till en när man glömmer att svänga för att man plötsligt var försjunken i en väldigt spännande tanke (typ ”CAPPUCCINO”)…. Vi kan ju tävla i vem som springer längst för pengarna :)

   0
   • Svara
    Emil
    16 november, 2018 kl 18:07

    Haha låter som en bra tävling ;) kommer man upp i maratondistansen utan medvetet felspring så borde man ju få något typ av hederspris 😄

    0
 • Svara
  Hannas krypin
  16 november, 2018 kl 12:55

  Det där lät extremt krångligt. Jag som inte kan läsa kartor…. :-)

  0
  • Svara
   Anna
   16 november, 2018 kl 16:11

   Det enda man vet är att man ska RUNT stan. Så jag tänker att om man alltid har åker på ena sidan och hus på den andra så borde det ju bli hyfsat rätt….

   0
 • Svara
  Helena
  16 november, 2018 kl 21:34

  Jag sprang första året Anna-Karin & Per höll i det (2016 om jag inte minns fel), och om jag hittade runt enbart med pilarnas hjälp lär alla andra också klara det :-) Hade med mig bansträckningen i pappersversion då men behövde aldrig ens fundera på att plocka fram den. Nu är banan iofs ändrad lite men om jag känner Per rätt har han satsat hårt på att sätta pilarna så synligt och lättfattligt det bara går.

  0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.