Aktuellt

Queen of snitslar

Eftersom jag kan springa vilse i mitt eget kök är det liksom livsviktigt för mig att de lopp jag springer är välsnitslade. Efter Österlen trailrun, då jag och många andra kom brutalvilse, kläckte jag ur mig att det minsann skulle vara omöjligt att komma vilse på det lopp jag själv skulle snitsla – Klåveröd trail. Idag var det upp till bevis…

klåveröd trailFörbrukar förmodligen halva Clas Ohlssons förråd av snitselband och extragarderar med vädertåliga pilar. Snitslar banan så övertydligt att inte ens jag skulle lyckas med bedriften att springa fel. Idiotsäkert that is.

Men vi gör en tabbe. I den med avspärrningsband markerade korridoren mot mål, lämnar vi ett hål för passage över banan. Två personer tar sin chans att smita. En förbi korvtält och skoförsäljning, den andra rakt ut på gräsmattan. Den senare är en av de som hört mitt löfte från Österlen. Aj fasen.

I övrigt bara beröm för snitslingen, och det är gott att suga åt sig av kommentarerna i sociala media. Lönen för mödan. Och jag ser det som värsta ärofyllda när någon utbrister att man kan känna sig trygg när jag står för snitslingen. Av den anledningen att när banan är snitslad Anna-säkert, då är den säker för alla!

Undrar om jag ska trademarka det. Anna-säker snitsling…

14 Kommentarer

 • Svara
  Mari
  13 augusti, 2016 kl 18:48

  De loppen som du har snitslat borde jag springa :)

  • Svara
   Anna
   13 augusti, 2016 kl 19:11

   Du är så välkommen :) Förhoppningsvis helt riskfritt!

   • Svara
    Mari
    14 augusti, 2016 kl 09:07

    :) Tack! Vore kul att åka söderut och springa någon gång…

 • Svara
  Sara
  13 augusti, 2016 kl 20:04

  Hon som helt oförklarligt fick hjärnsläpp och svängde 90 grader av banan och ut på gräset var väldigt nöjd med snitsliingen. Hon kom ju trots allt snabbt tillbaka i spåret! Kanske borde hon ha lyssnat lite bättre på genomgången innan start… ;-)
  Tack för utmärkt arrangemang!

  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2016 kl 16:13

   Hihi, jag var tvunget att gå dit och kolla hur det kunde bli så fel…. Med lite kreativitet kunde man ju faktiskt tolka det som man skulle ut genom hålet. Hade vi satt skylten längre fram hade det varit stensäkert. Fixar till nästa år så du inte riskerar hamna i korvtältet :)

   • Svara
    Sara
    14 augusti, 2016 kl 20:26

    Tack! Skulle nog säga att det krävdes ganska mycket kreativitet för att tolka så fel…

    • Svara
     Anna
     14 augusti, 2016 kl 22:21

     Kreativitet är en bra egenskap, var stolt över den :)

 • Svara
  Erika - Löpningen & Jag
  13 augusti, 2016 kl 21:30

  Låter som att du kan titulera dig som proffs-snitslare framöver :D Låter grymt kul, så härligt när det blir lyckat!

  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2016 kl 16:13

   Proffs-snitslare! Det ska jag skriva i mitt cv! :)

 • Svara
  Pernilla
  14 augusti, 2016 kl 14:14

  Åh det låter som ett lopp för mig!? Kan aldrig bli för många snitslar i min värld!!!?

  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2016 kl 16:14

   Inte i min värld heller! Clas Ohlsson kommer göra hela sin samlade årsvinst pga mina snitselinköp :)

 • Svara
  pernillels
  14 augusti, 2016 kl 15:45

  Fast okej, om man får för sig att man ska svänga ut ur målrakan när man SER målet framför sig är man onekligen ovanligt kreativ ;-)

  • Svara
   Anna
   14 augusti, 2016 kl 16:15

   Ja lite kreativ får man allt vara. Men jag hade garanterat lyckats med bedriften själv :)

 • Svara
  Ingmarie
  16 augusti, 2016 kl 08:43

  Du&jag! Sista loppet jag snitslade (Halmstad tri) var i-d-i-o-t-s-ä-k-e-r-t. men så gick det också åt några rullar…. ;-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.