Aktuellt

Om mig…

Ser i statistiken att det sedan igår är galet många inne och läser fliken ”om mig” . Vet inte varför denna flik plötsligt blivit intressant, men skäms lite. För den är ju inte uppdaterad sedan stenåldern.

Jag läser att jag är 43 år, och det vet ju alla som hängt här i helgen att det inte är sant. Som tur är. 43 hade ju varit hur tråkigt som helst,  för då hade vi ju missat de sista två kilometerna. De som kanske var de bästa av dem allihop.

Sen läser jag att jag jobbar som löpledare på Crorunnings resor, och det kunde jag ju önska att det fortfarande var sant. Det projektet ligger lite nere men inte så att jag hade bangat om frågan kom upp igen. Eller på någon annan resa förstås. Löparresor kan vara det roligaste som finns.

I övrigt far jag inte med så mycket osanning i beskrivningen om mig, men man hade ju kunnat piffa till texten så här efter 11 år. Inte bara byta antal år och vilken sorts pass på gymmet som för tillfället är aktuellt. Men jag tänkte jag skulle tigga lite  hjälp….

Om du skulle beskriva mig eller min blogg med valfritt antal ord, vilka skulle det bli?

(Och om du är någon av alla de som de senaste dagarna läst min ”om mig”-sida, ge mig en hint om hur du hittade dit. Jag är grymt nyfiken…)

0

12 Kommentarer

 • Svara
  Annelie
  24 oktober, 2018 kl 22:27

  Traktor, fast snabb sådan. Men kan ju liksom hålla på hur länge som helst.

  0
  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2018 kl 17:12

   Haha, en snabbtraktor :) Finns det ens sånna?

   0
 • Svara
  Andrea
  25 oktober, 2018 kl 07:20

  Rolig, självdistans, löparälskande utan att bara fokusera på prestation. Inspirerande!

  0
  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2018 kl 17:13

   Tack. Fast rolig vetetusan, känner mig rätt torr… :)

   0
 • Svara
  A-mamman
  25 oktober, 2018 kl 08:05

  En löpstark kvinna i sina bästa år som i text och bild, med mycket humor, delar med sig av sina (numera) mycket varierade pass. Här finns till och med friluftsinlägg med tältberättelser och termosfakta. Välkommen!

  0
  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2018 kl 17:15

   Tack fina! Och termosfakta alltså, det låter säljande! Jag kommer få massor av nya läsare :)

   0
 • Svara
  Sten-Åke Persson
  25 oktober, 2018 kl 09:42

  Har följt dig i många år, du har humor, Inspirerad tjej

  0
  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2018 kl 17:16

   Tack Sten-Åke!

   0
 • Svara
  Mia
  25 oktober, 2018 kl 10:46

  Humoristisk och varm (vilket förövrigt är hur jag brukar beskriva mig själv…) med mycket energi och äventyrslusta. Friluftsnördig på ett avslappnat sätt. Springer långt, länge och ofta på grund av är evighetsmaskin. Laddar och återhämtar med cappuccino.

  0
  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2018 kl 17:18

   Det är tur att du beskriver oss likadant, hur skulle vi annars kunna vara tvillingar? :)

   0
 • Svara
  Susanne Bornmar
  25 oktober, 2018 kl 15:29

  Kaffeälskande, inspirerande, pigg och glad löpare som är grymt duktig på att formulera en intressant text med mycket humor och igenkänning, som man ser fram emot att läsa!

  0
  • Svara
   Anna
   25 oktober, 2018 kl 17:19

   Men tack! Så glad jag blev :) Undrar om ”pigg” och ”kaffeälskande” har med varandra att göra… :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.