Aktuellt

Skogssöndag

Alltså jag älskar era kreativa svar på gårdagens fråga! Faktiskt så mycket att jag håller inne med svaret till i morgon, i hopp om att få läsa några kvalificerade gissningar till. Så länge får ni hålla tillgodo med lite skog… 


På grund av utfallet i en annan fråga där majoriteten av er röstade för skogssöndag valde jag bort både Köpenhamn halvmarathon och en stafett längs skånska västkusten. Det skulle visa sig bli en lyckträff!

Jag missar visserligen en fest värd namnet i Köpenhamn men helt ensam blir jag inte. Kor och får gör sitt bästa för att hålla stämningen uppe och lyckas till 100%. Ett bil-larm på det och partyfeelingen är total. Lite skrämselhicka kryddar också utflykten då jag springer rätt i famnen på en jägare med laddat gevär. Kraxar fram ett hej och springer vidare med hjärtat i halsgropen. Tänker att min sista stund är kommen, men då var den i alla fall fin…


Enligt kvinnlig logik tjänar jag dessutom dryga 1000-lappen på att inte åka till Köpenhamn. Passar utmärkt när man har löparskor på önskelistan!

 

0

Inga kommentarer

    Kommentera

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.