Aktuellt

Foto-fail

Att rodda kommunens instakonto är ingen lätt uppgift. Idétorkan är monumental när jag plötsligt får inspo till dagens bild: Fredrik i våtdräkt i solnedgången. Med en livboj i bakgrunden med texten ”Barsebäck hamn”.

Ikväll ska det ske. Ljuset är magiskt och sommarkvällen helt perfekt. När bilden är tagen ska gummimannen simma och jag ska sitta och njuta på en filt. Så är det tänkt…

Men tiden går fort. Och solen går ner mycket tidigare än vi tror. När vi kliver ur bilen i Barsebäck är solnedgången nära. Medan Fredrik korvar ner sig i våtdräkten tar jag några bilder på båtarna, innan jag febrilt börjar leta efter livbojen som jag vet ska finnas.

Den första jag hittar har texten MALMÖ STAD över hela. Rimmar illa med Kävlinge kommun. Den andra vi hittar sitter för lågt för att bli bra på bild, och sen hinner vi inte leta mer. Tar några panikbilder precis lagom tills solen går i moln och alla bilder blir grå.

Fredrik har tappat simsuget när han inser att han bara har en kvart på sig innan det blir mörkt. Inte värt att blöta ner sig för. Vi åker hem och tjurar. En otränad och en som inte fått ligga raklång på en filt och titta på himlen. Och utan en fantastisk peppig openwater-bild i solnedgång.

Kan det bli mer fail på en onsdag?  I morgon ska de i alla fall få en orienteringsbild. Om jag hittar dit…

0

4 Kommentarer

 • Svara
  Mia
  6 september, 2018 kl 08:53

  Fast den där bilden är ju jättefin! Jag ska börja följa Kävlinge kommun på stört! :)

  0
  • Svara
   Anna
   6 september, 2018 kl 17:46

   Ja den funkade. Men innan grodmannen kommit i dräkten hann det ju bli mörkt. Alla är inte lika raska som jag :)

   0
 • Svara
  A-mamman
  6 september, 2018 kl 09:16

  Tur du fick den här fina bilden! Följarna vet ju inte hur storslagna planer som gick i kras.

  0
  • Svara
   Anna
   6 september, 2018 kl 17:47

   Precis! Jag säger inget…ssssch… :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.