Aktuellt

Helgen ur mobilen

Mia säger att det är trendigt att hänga ut sitt helgliv med hjälp av mobilbilder. Mia har alltid rätt. Därför är jag lite trendig och hänger på hennes idé. Förvisso är helgen ganska historia nu men vem kan få för mycket av helg. Speciellt när bilderna ni kommer att få se är galet spännande. Eller inte. De fina bilderna har ni redan sett. Nu kommer behind-the-scenes-versionen…

Alltså vi brukar välja tältplats med omsorg. Somna till solnedgång och vakna till fågelkvitter i soluppgång. Men ibland blir det fail. När man sitter i bilen hela kvällen för att det ösregnar, istället för vid elden. När man vaknar på natten av börnande bilar istället för fågelkvitter. När utsikten är industriområde och ingen ravin. Hoppas de har finare industriområden på Höga kusten…

Orientering pågår. I någon av alla de här väskorna ligger mina överdragskläder. 700 väskor varav minst 500 är likadana. Vilken ska man chansa på?

Ingen helg utan cappuccino. Ska även erkännas att jag på detta Espresso House begick min första stöld. Jag la ner en sked i löparryggan för att få med mig alla grejer till bordet. Hade liksom händerna fulla av mobil, vätskerygga, mugg och vattenglas. Skulle naturligtvis använda skeden men glömde bort den och upptäckte den när jag tömde väskan på kvällen.  Men innan ni polisanmäler mig, jag lämnade tillbaka den dagen efter. Tur att det inte är långt mellan kaffebesöken!

Vilka helgbilder finns i din mobil?

0

11 Kommentarer

 • Svara
  Nipe
  19 juni, 2018 kl 22:31

  Haha, men jag tror iaf att jag ser min pappas väska där bredvid vår klubbflagga!

  0
  • Svara
   Anna
   20 juni, 2018 kl 18:53

   Haha, underbart! Förstår inte hur man gör när alla är lika. Föreslog mannen att sätta på en sån där flagga man hade på cykeln när man var liten…. Han nappade inte på den idén.

   0
   • Svara
    Nipe
    20 juni, 2018 kl 19:50

    Du anar inte hur många ggr jag satt mig på fel väska… och det är alltid nån surgubbes..

    0
 • Svara
  Helena
  20 juni, 2018 kl 06:56

  Det är alltid kul med bilder! :-)

  0
  • Svara
   Anna
   20 juni, 2018 kl 18:54

   Haha. Speciellt de som avslöjar den inte allt för smickrande verkligheten :)

   0
 • Svara
  pernillabredolt
  20 juni, 2018 kl 07:22

  Glammig tältplats må jag säga!

  0
  • Svara
   Anna
   20 juni, 2018 kl 18:55

   Eller hur. Vi valde den med omsorg. Eller Fredrik då. Jag trodde vi skulle tälta i skogen….

   0
 • Svara
  Mia
  20 juni, 2018 kl 08:56

  Alltså det där orienterarmyllret som doftar skog och mylla! Som jag saknar det! Tältplatsen däremot kan ni få ha för er själva… :)

  0
  • Svara
   Anna
   20 juni, 2018 kl 18:57

   Om du vetat hur nära det var till kaffebaren med pannkakorna hade du säkert vela tränga in dig i vårt tält. Det var i alla fall inte speciellt mycket längre än utflykten i stockholm :) Nu hade de ju förstås stängt, men när vi springer Landskrona-Helsingborg ska de baskemig ha öppet…

   0
 • Svara
  A-mamman
  20 juni, 2018 kl 08:58

  Ehhh, hur många som helst. Fotar alltid med mobil numera och fotar mycket. En hel del hamnar ju på bloggen, några på Instagram, resten ligger kvar och tar upp minnet i telefonen.

  0
  • Svara
   Anna
   20 juni, 2018 kl 18:59

   Nångång borde man rensa bort de där 99 av 100 bilderna av varje som inte blev bra…. :)

   0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.